tag:blogger.com,1999:blog-8710220582474862711.post6037737433239827741..comments2023-09-22T03:59:55.836-07:00Comments on Helena Köögis: Maasika-biskviittort "Lumivalgeke"Helenahttp://www.blogger.com/profile/13047887580877775125noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8710220582474862711.post-3516819791461873902011-11-24T07:34:42.428-08:002011-11-24T07:34:42.428-08:00Suurepärane :DSuurepärane :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8710220582474862711.post-84536706525724606032011-11-24T06:54:31.368-08:002011-11-24T06:54:31.368-08:00Panen õhukese kihi kreemi ka martsipani alla jah, ...Panen õhukese kihi kreemi ka martsipani alla jah, nö "liimiks" :D. Vabalt võib tordi eelmisel päeval valmis teha ja joonistada, ma olengi seda viimasel ajal praktiseerinud, siis rapsimist vähem ja pole siiani midagi ujunud või uputanud :D.Helenahttps://www.blogger.com/profile/13047887580877775125noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8710220582474862711.post-51185989134572687082011-11-24T06:02:12.439-08:002011-11-24T06:02:12.439-08:00Väga ilusad ja vahvad tordid!
Tahaksin küsida, ka...Väga ilusad ja vahvad tordid! <br />Tahaksin küsida, kas sa kasutad martsipani all ka vahukoor-kohupiimapasta-valge shokolaadi kreemi, mitte ei pane, et kate "ära ei ujuks" tordi pealt? Kas eelmisel päeval/õhtul valmis tehtud tort on järgmisel päeval ka ikka ilus - pole kuskilt vedelikku välja ajanud või "ära ujunud"? Või peaks tegema sama päeva hommikul?<br />EvelynAnonymousnoreply@blogger.com