Tuesday, May 25, 2010

Pestorullid

Minuga on tavaliselt nii, et kui põhiroa osas tekib veel uusi ideid, siis suupistete osas kipub valik suhteliselt samaks jääma, nüüd meenus, et aasta-paar tagasi tegin vahemeremaitselisi pestorulle, mis sobivad just kergeks näksiks enne või pärast praadi. Suupistete tegemine on imelihtne ja võtab vähe aega.

500 g lehttainast

130-150 g pestot

riivitud parmesani

Rulli lehttainas kergelt jahusel pinnal õhemaks ristkülikukujuliseks plaadiks. Määri peale pesto ja aja lusikaga korralikult laiali, riputa üle riivitud parmesaniga. Keera tainas tihedalt rulli ja lõika ca 1 cm paksusteks viiludeks. Aseta rullid küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja küpseta 220 kraadi juures ca 10 minutit. Raputa jahtunud rullidele veel hästi peeneks riivitud juustu.

No comments:

Post a Comment