Monday, September 13, 2010

Kanarull brokoli ja toorsuitsupeekoniga

Kanarullid teise täidisega.


4 kanafileed

200 g keedetud brokoli õisikuid

100 g toorsuitsupeekonit

1/2 karpi maitsestamata toorjuustu

riivjuustu

soola

pipart

Lõika kanafilee lahti nii, et ainult üks pikem serv jääks kahte fileepoolt ühendama. Haamerda liha õrnalt õhemaks. Maitsesta mõlemalt poolt soola ja sidrunipipraga ning määri igale fileele vähemalt supilusika täis toorjuustu. Täidise tegemiseks kuumuta pannil õlis ribadeks lõigatud peekon kergelt läbi. Tõsta pann tulelt ja sega juurde brokoli õisikud, raputa peale riivjuustu ja sega läbi. Tõsta täidis fileele toorjuustuga kaetud poolele ja keera rulli. Rullid aseta õliga määritud ahjuvormi, raputa üle riivjuustuga. Küpseta 200 kraadi juures 20-30 minutit, kuni liha on küps.

No comments:

Post a Comment