Sunday, November 14, 2010

Kanapitsa

Nagu näha jätkame kana lainel. Põhjana otsustasin seekord ära kasutada ühe sõbranna idee, mis seisneb Vilma pitsapõhjapulbri ja kohupiima kokku segamisel. Teha oli seda imelihtne ja tulemus jäi ka pehme ja hea. Täidise osas võib fantaasial lennata lasta, ise olen proovinud teha kana- , mereanni- , hakkliha-seenepitsat.



Põhi:

1 pk Vilma pitsapõhjapulbrit

250 ml vett

1 pk maitsestamata kohupiima

Täidis:

1/2 pk Pomi pitsa-pasta tomatipastat

pitsamaitseainet

700-800 g kanafileed

karrit

soola

1 purk konservananassi

100 g sinihallitusjuustu

1/2 purki konservmaisi

riivjuustu

Valmista pitsapõhi publrist vastavale juhendile, lõpuks lisa kohupiima ja sega ühtlaseks massiks. Laota tainas paberiga vooderatud ahjupannile (kõige lihtsam on seda teha märgade kätega). Määri tainas tomatipastaga ja raputa selle peale pitsamaitseainet. Tükelda kanafilee väikesteks kuubikuteks ja prae pannil õlis koos soola ja karriga. Tükelda ananass ja sinihallitusjuust. Laota kana-, ananassi- ja juustutükid põhjale, lisa nõrutatud mais. Viimaseks puista pitsa üle riivitud juustuga ning küpseta 200 kraadises ahjus 30 minutit.

No comments:

Post a Comment