Sunday, July 31, 2016

Vale Pavlova

Eile tegin ühte suvist magustoitu, mille kokku panemine võttis aega loetud minutid. Kasutasin selles retseptis ära uue leiu: Valio mustika-kohupiimakreemi, mis maitses tõsiselt mõnus, samas ma olen muidugi suur mustika fänn ka: mustikamoos, mustikad piimaga, mustikajäätis, mustikakissel, mustikajogurt, you name it, kõik läheb kaubaks. Põhjaks kasutasin topsi sees müüdavaid Gourmet Clubi beseemaiuseid, eilne magustoit valmis kohvi-maitselisest beseest ja homseks on varutud mündi-šokolaadi versioon.


100 g Gourmet Clubi beseemaiust

4 dl vahukoort

suhkrut

300 g mustika-kohupiimapastat

maasikaid, mustikaid vms

Lao alusele või koogivormi beseemaiused. Vahusta koor vähese suhkruga, lisa kohupiimapasta ja sega ühtlaseks. Tõsta segu besee peale. Puhasta mustikad, lõika maasikad neljaks ja laota ohtralt marju magustoidule. Serveeri 15-20 minuti pärast, siis on besee ka osaliselt sulanud ja tulemus jääb ühtlasem.

No comments:

Post a Comment