Wednesday, April 14, 2010

Pasta mereandidega

Tuli isu katsetada midagi uut pasta vallas ja kuna leidsin külmutatud asjade letist enda jaoks uue toote, siis hakkas mõte arenema mereandide suunas. Pastale omaselt sain õhtusöögi valmis väga kiiresti ja tulemus sai mõnusalt koorene.


300 g pastat

200 g krevette

250 g sinikarbiliha

1 küüslauguküüs

1 väiksem mugulsibul

200 ml kohvikoort

50 g toorjuustu

riivitud parmesani

musta pipart

soola

oliiviõli

Sulata krevetid ja sinikarbiliha. Haki küüslauk ja sibul hästi väikseks. Keeda pasta al dente. Kuumuta väiksemas kastrulis oliiviõli ja prae küüslauk ja sibul klaasjaks. Lisa koor ja toorjuust, kuumuta kuni kaste pakseneb, maitsesta soola ja pipraga, tõsta tulelt. Kalla kaste pastale ja sega kiirelt läbi, viimasena sega hulka krevetid ja sinikarbiliha, ära kuumuta. Raputa üle parmesaniga.

No comments:

Post a Comment