Monday, September 26, 2011

Kana poolkoivad

Kui kanaisu on, aga pole aega oodata terve kana valmimist, siis teeme tavaliselt poolkoibi, kuna neid on mugav ka lastel süüa. Keeran serveerimisel hõbepaberi ümber koiva ja väga mugav on niiviisi kana hoida. Vastavalt sellele, kui vürtsikat tulemust keegi soovib tuleb lisada maitseainet ja koibasid pintsedades tuleks kindlasti pintsliga ka nõu põhjast maitseainet haarata. Tikka asemel võib edukalt kasutada ka teisi vürtse, mis kanaga hästi kokku sobivad, näiteks karri vms.



6 kana poolkoiba

ca 50 ml õli

1-2 tl SM Tikka maitseainet

soola

1 punane sibul

3 küüslauguküünt

Sega õli Tikka spice maitseainega ( lisa seda vastavalt vürtsikuse astme soovile ). Pintselda kanad korralikult seguga kokku, maitsesta mõlemalt poolt soolaga ja tõsta ahjupannile. Puhasta sibul ja küüslauk, lõika neist sektorid ja aseta kana juurde pannile. Küpseta 200 kraadi juures ca 30 minutit.

No comments:

Post a Comment