Tegin juba mõnda aega tagasi mõnusaid õunapannkooke, aga praegu seda retsepti blogima hakates ei suuda ma päris täpselt koguseid meenutada. Igal juhul tainas peab jääma piisavalt paks nagu väikeste pannkookide puhul ikka. Peale sobib imehästi jäätis, vahukoor või mõni siirup.
2 muna
1 kl piima
200 g kodujuustu
2 keskmist õuna
1 kl jahu
1/2 tl küpsetuspulbrit
suhkur, kaneel
Klopi munad lahti, lisa kodujuust ja piim ning sega läbi. Koori ja puhasta õunad ning riivi jämeda riiviga. Vala riivitud õunad taina hulka. Lisa küpsetuspulbriga segatud jahu ning maitsesta suhkru ja kaneeliga. Tõsta kuumale ja õlitatud pannile lusikaga väiksed koogid ja prae neid mõlemalt poolt.
Monday, March 25, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Tegin neid pannkooke eile perele hommikusöögiks. Kõigile maitses hästi ning oli mõnus vaheldus tavalistele pannkookidele. Ainult praadimine oli hirmus tüütu!:)
ReplyDelete