Reeglina on meie peres õhtusöögiks liha, kana või kala sisaldavad toidud. Seekordne pasta tuli aga hoopis köögiviljade baasil ja oli väga mõnusaks vahelduseks. Veel oli plussiks see, et toidu valmistamisele kulus tõeliselt vähe aega.
250 g spagette
2 küüslaugu küünt
1 punane sibul
1 baklažaan
1 pakk (ca 400 g) purustatud tomateid
värsket basiilikut
mozzarellat
suhkrut
soola
musta pipart
Haki küüslauk, sibul peeneks, lõika baklažaanist kuubikud. Voki pannil õlis baklažaanikuubid ja tõsta need taldrikule. Kuumuta õlis läbi ka küüslauk, sibul. Seejärel lisa purustatud tomatid ja osa hakitud basiilikust (osa jäta serveerimiseks) ning hauta veidi. Samal ajal keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente. Maitsesta kaste suhkru, soola ja pipraga. Lõpuks sega juurde baklažaanitükid ja nõrutatud pasta. Serveerimisel puista peale tükeldatud mozzarellat ja basiilikut.
Monday, April 29, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment