Wednesday, January 29, 2014

Kanakintsud toorjuustukastmes

See blogi on minust natuke sõltumatutel asjaoludel väga unarusse jäänud. Nüüd aga olen kokkamislainel tagasi ja soovin teiega ka uusi leide jagada. Ühel pühapäeva õhtul otsisin retsepti, mida maitsvat teha kanast, kus ise väga panustama ei peaks. Ragne blogist leidsingi sobiva retsepti, mis tundus kodune, maitsev ja lihtne valmistada, aega küll kulub, aga ise ei pea sealjuures üldse palju panustama.


1 kg kanakintse (6 väiksemat kintsu)

2,5 dl kanapuljongit

2 dl vahukoort

1 karp (150 g)  Farmi murulauguga toorjuustu

tilli

soola, pipart

Maitsesta kintsud soola ja pipraga. Pruunista nad seejärel pannil mõlemalt poolt kuldseks. Aseta kintsud ahjuvormi (või -potti) ja vala juurde puljong. Kata vorm fooliumiga ja küpseta 190 kraadi juures 25 minutit. Seejärel lisa vahukoor, toorjuust ja tillioksad. Kata vorm taas fooliumiga ja hauta veel 170 kraadi juures 40 minutit. Serveeri riisi ja toorsalatiga.

No comments:

Post a Comment