Tuesday, April 22, 2014

Paneeritud seašnitsel

Tegin seekord šnitslit hoopis välisfileest ja tänu paneeringule jäi ka ilma rasvata liha ikkagi mõnusalt mahlane. Praadimise aeg oli lühike, kuna lõikasin lihast üsna õhukesed viilud.


ca 1 kg sea välisfileed

soola

musta pipart

Paneering:

3 muna

jahu

riivsaia

Lõika lihast parajad viilud ja klopi lõigud lihahaamriga peenemaks. Maitsesta mõlemalt poolt soola ja musta pipraga. Paneeringu tegemiseks klopi ühes nõus lahti munad, teise vala jahu ja kolmandasse riivsai. Tõsta iga lihatükk (mõlemat pidi) esmalt jahusse, seejärel muna segusse ja viimaseks riivsaia sisse. Prae õlisel pannil, kuni liha on mõlemalt poolt kuldpruun.

No comments:

Post a Comment