Sunday, April 20, 2014

Praetud kanaliha mee- ja sojakastmes

Järgneva ülilihtsa retsepti leidsin Rannamõisa blogist. Sama retsepti saab ilmselt väga edukalt ära kasutada ka grillimisel. Toit valmib väikse vaevaga ja kiirelt, kuna eelneva marineerimise asemele tuleb kastet lihale määrida küpsemise ajal. Tänu kintsuliha kasutamisele jääb tulemus hästi mahlane.


800 g kana kintsuliha

soola

Kaste:

2 sl sojakastet

4 sl sidrunimahla

3 tl toorjuustu

2 tl mett

1 sl majoneesi

Pane kõik kastme koostisosad kaussi ja vispelda või mikserda ühtlaseks. Maitsesta lihatükid mõlemalt poolt kergelt soolaga. Seejärel aseta nad kuumale õlisele pannile. Prae ühelt poolt seni, kuni liha on kenasti kuldpruun. Keera liha ümber ja määri küpsenud poolele heldelt kastet. Küpseta seni, kuni liha on ka teiselt poolt kenasti kuldpruun ja seest küps.

No comments:

Post a Comment