Thursday, February 4, 2016

Suitsukanawrap

Kui ma ainult endale lõunasööki teen, siis kasutan sageli suitsukana (fileed või kintsuliha). Esiteks on see maitsev ja teiseks on seda lihtne kasutada igasuguste erinevate toitude puhul (lemmikud on salatid, omlett jms). Nüüd Ragne blogi lapates (www.kokkama.ee) jäi silma selline wrap, soovitan kindlasti kasutada retseptis toodud pirni (või asendada see mango või meloniga), sest magus puuvili sobib suitsukana ja avokaadoga imehästi ja annab lõpp-tulemusele palju juurde.


4 wrapi/tortillat

toorjuustu

frillice salatilehti

2 avokaadot

150 g suitsutatud kanafileed

1 väiksem pirn (või natuke melonit või mangot)

200 g kodujuustu

natuke soola, musta pipart

Tükelda kooritud/puhastatud avokaadod, pirn ja kana väikesteks kuubikuteks. Sega juurde kodujuust ning maitsesta soola ja musta pipraga. Määri tortilladele õhuke kiht toorjuustu, sinna peale aseta salatilehed ning täidis, keera tugevalt rulli. Soovi korral lase külmkapis paar tundi maitsestuda ning serveeri.

No comments:

Post a Comment