Monday, May 9, 2016

Krevetirull

Siin on üks mõnus vaheldus võileivatordile, mille koostisosad on ju samad, aga vorm on seekord teine. Minul esimese korraga see rulli keeramine väga hästi ei õnnestunud, aga maitset see ei rikkunud ja iluvigu saab enne serveerimist garneeringuga peita. Selles retseptis tasub kõik ained päris peeneks hakkida, siis on täidist mõnusam laiali ajada.


12 viilu röstsaia

250 g kodujuustu

4 spl hapukoort

4 spl majoneesi

1/2 pikka kurki

75g lumekrabi (ehk 2 pulka)

100 g kooritud krevette

2 muna

tilli

soola

sidrunipipart

Lõika saiaviiludel servad ära ja aseta need fooliumiga kaetud alusele (3x4). Sega kodujuust hapukoore, majoneesi, kooritud ja hakitud kurgi, tükeldatud lumekrabipulkade, nõrutatud krevettide (mõned jäta kaunistamiseks), hakitud tilli ning keedetud ja hakitud munadega. Maitsesta soola ja sidrunipipraga. Laota kolmveerand täidisest saiadele (üks serv jäta vabaks) ja lase niiviisi 20-30 minutit seista, siis keera fooliumi abiga saiad rulli (et moodustuks nagu rullbiskviit). Tõsta rull järgmise päevani külmkappi imbuma. Enne serveerimist kata rull ülejäänud täidisega, kaunista järele jäänud krevettide ja hakitud tilliga.

No comments:

Post a Comment