Et ma ise otsin pidevalt uusi ideid, mida hommikusöögiks teha, siis panen kirja ka siia ühe ammuse lemmik kombinatsiooni võileiva tegemiseks. Ideaalis täiendaksin ma sööki veel rukolaga, aga et seda kodus parasjagu polnud, siis kasutasin basiilikut. Samuti võib soovi korral lisada törts majoneesi, teeb võileiva mahlasemaks, aga samas pole tervislikkuse seisukohalt just parim valik.
1 viil head leiba (ntx Muhu leib seemnetega vms)
võid
1 muna
paar viilu avokaadot
soola, musta pipart
parmesani
rukolat või basiilikut
soovi korral majoneesi
Rösti leivaviil kergelt. Keeda muna, aseta seejärel külma vette jahtuma. Koori ja puhasta avokaado ja lõika parajad viilud. Riivi/kraabi parmesanist laastud. Lõika kooritud munast paksemad seibid. Määri või leivale, tõsta peale muna ja avokaado, maitsesta soola ning pipraga. Puista üle juustu ja rukolaga.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment