Sunday, November 27, 2016

Mozzarella ja päikesekuivatatud tomatitega täidetud kanafilee

Üks lihtne retsept, mille valmistamine võtab vähe aega, aga samas tulemuseks on mahlane kanafilee, mille sees annavad erinevaid maitsenüansse päikesekuivatatud tomatid ja mozzarella. Toidu võib ka lõpuni valmis küpsetada pannil, aga mina viskasin kana hoopis ahju järel küpsema.


2 kanafileed

1/2 väikest purki päikesekuivatatud tomateid

100 g mozzarellat

soola

musta pipart

Täidise tegemiseks haki mozzarella ja tomatid väikesteks tükkideks ja sega omavahel kokku. Lõika kanafilee sisse külje pealt lõhe nii, et tekiks nö tasku. Täida kanafileed täidisega ja sulge poolikute puidust hambatikkude abil. Pruunista kõrgel kuumusel õlisel pannil mõlemalt poolt, maitsesta soola ja musta pipraga ning tõsta ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus kuni filee on ilusti läbi küpsenud (see sõltub suuresti filee pakusest, aga mul kulus ca 15 minutit).

No comments:

Post a Comment