Et külmkapis seisis paras tükk mozzarellat, mille tähtaeg hakkas vaikselt kätte jõudma, tekkis idee teha ahjukalale juustukate. Mozzarellaga sobib imehästi kokku roseepipar ja nii saigi sellekordne kala retsept kiirelt otsustatud. Tulemus jäi väga mõnus ning ühtegi komponenti ei tohiks siinkohal alahinnata.
1 poolik lõhefilee
soola
kimp tilli
roseepipart
300 g mozzarella juustu
Aseta lõhe fooliumile. Maitsesta kala soola ja hakitud tilliga. Tilli peale vala roseepipart. Kõige peale laota õhukesed mozzarella viilud. Kata kala pealt ka fooliumiga. Küpseta 200 kraadises ahjus ca 25-30 minutit (sõltuvalat kala paksusest), kuni juust on sulanud ja liha küps.
Sunday, October 16, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment