Võileivatort on üks väga tänuväärt toit, kuna ta on hästi kõhtutäitev ja selle saab külmkappi valmis teha juba eelneval päeval. Siin tordis kasutasin ära kalatooteid: tuunikala teeb täidise mõnusalt kreemjaks ja ühtlaseks.
24 viilu röstsaia
3 muna
2 karpi (2 x 185g) tuunikalatükke vees
1 pikk kurk
1,5 dl Salvesti kerget majoneesi
1 dl 10% hapukoort
1 sl sidrunimahla
soola, pipart
1 karp krevette
1 karp Exquisa light ürtidega toorjuustu
tilli
Lõika saial kõvad ääred ära ja laota 2 x 4 viilu alusele. Täidise tegemiseks purusta kahvliga kõvaks keedetud ja kooritud munad, lisa nõrutatud kala ja töötle kahvliga läbi. Sega juurde kooritud ja väikesteks kuubikuteks lõigatud kurk. Lisa majonees, hapukoor, sidrunimahl ja maitseained ning sega ühtlaseks massiks. Laota saiadele ühtlane kiht täidist, seejärel taas kiht saia ja kiht täidist. Pealmiseks kihiks laota taas sai. Määri torti pealt ja külgedelt toasooja toorjuustuga ning puista lõpuks üle hakitud tilliga. Aseta külmkapi imbuma ( hea oleks üleöö). Vahetult enne serveerimist kata nõrutatud krevettidega.
Friday, November 18, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment