Antud toidus kasutasin ära Eestis tehtud ökopastat. Tegemist on ülimalt kiirelt valmiva söögiga, kus kastme tegemine on väga lihtne ning pasta keeb ka ca 5 minutit (vaata, et pasta üle ei keeks). Õigel hooajal võiks šampinjonid asendada kukeseentega.
1/2 pakki mustikapastat
250 g šampinjone
1 suurem küüslauguküüs
200 ml toidukoort
1/2 karpi kukeseentega Merevaiku
8 poolikut päikesekuivatatud tomatit
soola
musta pipart
riivitud parmesani
Alusta kastme tegemisest: pruunista sügaval pannil õlis peeneks hakitud küüslauk ja viilutatud seened. Lisa toidukoor ja sulatatud juust, sega kaste ühtlaseks. Seejärel vala juurde tükeldatud päikesekuivatatud tomatid, kuumuta läbi. Maitsesta soola ja värskelt jahvatatud pipraga. Valmista pasta vastavalt juhendile ja lisa kastmele. Sega kergelt läbi, serveerimisel puista peale värskelt riivitud parmesani.
Thursday, December 8, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment