Lihtne kartulivorm, mis sobib hästi lisandiks kala- ja liharoogadele. Maitsestamisel kasutada endale meelepäraseid segusid/taimi, mina kasutasin sel korral Tammetalu ürdisegu.
10 kartulit
300 g kodujuustu
200 g riivjuustu
1 sibul
2 muna
500 ml piima
soola, musta pipart (soovi korral ürte vms)
Lõika kooritud kartulid õhukesteks viiludeks. Sega omavahel kodujuust, pool riivjuustust, peeneks hakitud sibul ja maitseained. Laota pooled kartulid ahjuvormi maitsesta kergelt soolaga, vala peale juustusegu ja kata see ülejäänud katulitega. Maitsesta ja raputa peale ülejäänud riivjuust. Klopi munad lahti ja sega piimaga, vala saadud segu vormile. Küpseta ahjus 200 kraadi juures ca 50 minutit, kuni kartulid on pehmed ja vorm pealt ilusti kuldne.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment