Selle toidu tegemiseks olen kasutanud meie kaubanduses leiduvaid erinevaid valgeid kalafileesid (pangaasius, hõbeheik jne). Lisandiks olen pakkunud kartulivormi, samal ajal kui vorm ahjus valmib jõuab kalad kiirelt ära paneerida ja veel salatigi valmis hakkida.
4 kalafileed
jahu
valge pipar
1 muna
100 g riivjuustu
soola
õli
Sega taldrikul jahu ja valge pipar. Riivitud juust aseta teisele taldrikule. Klopi muna madalas kausis lahti. Lõika fileed väiksemateks tükkideks (ca 3 tükiks) ja maitsesta need mõlemalt poolt kergelt soolaga. Veereta fileetükke kõigepealt jahus, siis kasta munasse ja lõpuks paneeri juustuga. Prae juustukattega kalatükke pannil keskmisel kuumusel mõlemalt poolt mõned minutid, kuni kala on seest küps ja pealt kuldne.
Wednesday, February 29, 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Küsimus algaja koka poolt, kas kasutad värsket fileed või võib selleks kasutada ka külmutatud fileed?
ReplyDeleteMina olen teinud nii värske kala kui ka külmutatud fileega (selle olen eelnevalt üles sulatanud).
ReplyDelete