Üks mõnusalt suvise (tänu murulaugule) mekiga lihtne toit kanalihast, mille retsepti leidsin kunagi Oma Maitsest. Tulemus jäi sulatatud juustu tõttu mahlane ja pehme. Naha eraldamiseks lihast kasutasin puidust võinuga, see täitis oma eesmärki väga kiiresti samas nahka lõhkumata. Liha kõrvale serveerisin 10% hapukoorest ja Tammetalu ürdiaia dipi-segust (erinevad kuivatatud ürdid) kokku segatud kastet.
6 kanakintsu
1 tops kukeseentega Merevaiku
murulauku
soola, musta pipart
tass kanapuljongit
Lükka võinoa abil nahk kintsude küljest lahti. Maitsesta kana mõlemalt poolt soola ja musta pipraga. Sega omavahel sulatatud juust ja murulauk, suru segu naha alla. Aseta kanakintsud ahjupannile, lisa puljong. Küpseta 200 kraadi juures ca 40 minutit. Serveeri koos riisi, külma kastme ja toorsalatiga.
Monday, July 16, 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment