Monday, January 21, 2013

Kanavok

Kiire ja lihtne vokiroog, kus kasutasin spetsiaalseid vokinuudleid, mida ei pea eraldi keetma ja kogu söök valmib ühel pannil. Maitseainesegu on üsna vürtsikas, seega muid vahendeid maitsestamiseks ei kasutanudki.



väike jupp ingverit

1 punane sibul

2 porgandit

2 paprikat

250 g šampinjone

400 g kanakintsuliha või fileed

1 pk Santa Maria Tai kanavoki maitseainesegu

1 pk Santa Maria vokinuudleid

4-5 dl vett

Haki ingver peeneks, lõika porgandid ja sibul peenikesteks ribadeks, tükelda paprika ja lõika seened neljaks. Voki pannil õlis ingver, sibul, lisa paprika ja porgand, viimasena lisa šampinjonid, voki kõrgel kuumusel pidevalt segades. Tõsta köögiviljad kaussi ootama. Pruunista pannil õlis tükeldatud kanaliha. Lisa aedviljad, maitseainesegu ja sega kiirelt läbi. Lisa nuudlid ja vesi ning keeda 3-4 minutit. Serveeri kohe.

No comments:

Post a Comment