Niisiis, kui kunagi oli mul suur bruschetta vaimustus, mis vahepeal maha jahtus, siis nüüd sõbranna juures neid üle pika aja taas süües, tuli mulle meelde, miks nad mingil hetkel mu suured lemmikud olid: lihtsad, maitsvad, saab valmistada paljude erinevate katetega ja sobivad pakkuda igal ajal (nii eelroaks, hommikusöögiks jne). Siin siis üks klassikaline variant tomati ja mozzarella juustuga.
1 päts ciabattat
1 väiksem purk pestot (punast või rohelist)
3 tomatit
150 g mozzarella juustu
1 pott basiilikut (näiteks punase ja rohelise segu)
soola ja musta pipart
Lõika ciabattast parajad viilud ja määri igale viilule pestot. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Katte tegemiseks haki tomat kuubikuteks, lõika mozzarellast võimalikult väiksed tükid, ja haki basiilik, sega need omavahel kokku ja maitsesta soola ja musta pipraga. Tõsta segu sajadele ja küpseta 200 kraadi juures ca 10 minutit (kuni saiad on kuldsed ja juust kergelt sulanud).
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment