Monday, March 10, 2014

Kohevad täisterapannkoogid

Kui suuri pannkooke ma ainult täisterajahust ei tee, sest need kipuvad siis lagunema ja olen tainasse lisanud ka tavalist nisujahu, siis nende väikeste kookide puhul seda muret ei tekkinud. Pannkoogid tulid mõnusalt kohevad ja toitvad. Lisandina võib kasutada moosi, marju, mett või muud meelepärast. Kasutasin taaskord Kivisaare veski toodet, seekord siis nende täistera-nisujahu, mis on auhinnatud ka Tunnustatud Eesti Maitse kvaliteedimärgiga.


4 muna

4 sl suhkrut

500 ml maitsestamata jogurtit

4 dl täistera - nisujahu

2 tl küpsetuspulbrit

Vispelda munad suhkruga lahti, lisa jogurt ja jätka segamist. Sega omavahel täistera-nisujahu ja küpsetuspulber ning lisa tainale. Tõsta supilusikaga kuumale ja kergelt õlisele pannile väiksed koogid ja küpseta neid mõlemalt poolt.

No comments:

Post a Comment