Tuesday, February 25, 2014

Kirju koer

Et Vabariigi sünnipäeva tähistasime seekord kodust väljas, siis tegin paar päeva enne soojenduseks ühe sini-must-valge magustoidu. Ülimalt lihtne teha ja meeldib nii suurtele kui väikestele, tainasse lisamiseks võib kasutada nii marmelaadi, kuivatatud puuvilju, marju jms, mul oli plaanis seekord mustikaid kasutada, aga sügavkülma avades selgus, et polegi neid enam võtta.


2 pakki ( 2 x 165 g) küpsiseid

200 g võid

200 g suhkruga kondenspiima

3 sl kakaopulbrit

(2 sl Vana Tallinna koorelikööri)

Purusta küpsised sõrmede vahel väikesteks kuubikuteks. Sega omavahel kokku sulatatud või, kondenspiim, kakaopulber ja soovi korral kooreliköör. Vala mass purustatud küpsistele, sega läbi. Tõsta tainas toidukilele ja vormi vorstikujuliseks, keera tugevalt kile sisse rulli. Tõsta külmkappi tahenema (vähemalt paariks tunniks).

No comments:

Post a Comment