Üks tõsiselt külluslik ja šokolaadine magusaamps. Retsepti leidsin Kalevi šokolaadiraamatust ja seal kaunistuseks kasutatud šokolaadilaastud asendasin hoopis värskete marjadega, sest nii sai tulemus kergem ja maistvam.
Vaht:
150 g tumedat šokolaadi
2 dl vahukoort
2 sl koorelikööri
200 g toorjuustu
Kaunistamiseks:
vaarikaid
Sulata šokolaad veevannil ja jäta jahtuma. Vahusta koor. Mikserda toasoe toorjuust koos likööriga läbi. Sega vahukoor ja toorjuust omavahel kokku. Kalla peale leigeks jahtunud šokolaad ja sega spiraalsete lusikaringidega läbi. Jaga vaht nelja väisesse kaussi/vormi (kasutasin creme brulee vorme) ja kaunista pealt vaarikatega.
Thursday, October 30, 2014
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment