Wednesday, July 29, 2015

Kanafilee juustukattega

Kuna kana on meie peres kindlasti üks suur lemmik, siis üritangi pidevalt välja mõelda erinevaid viise, kuidas seda valmistada. Suvisel ajal on aeganõudev kokkamine tagaplaanil, kodus süüa tehes eelistame tihtipeale grilli või mõnda kerget ning kiirelt valmivat rooga, ka alljärgnev toit valmib väga väikse vaevaga.
 


4 kanafileed

soola

1,5 dl majoneesi

1 dl Valio forte riivjuustu

värsket hakitud basiilikut

musta pipart

Lõika kanafilee õhemaks (tegin ühe filee ca 4 tükiks).  Sega majonees, riivjuust, basiilik ja must pipar. Tõsta kanafilee õliga määritud vormi, kata pealt valmis tehtud seguga. Küpseta 175 kraadi juures ca 25 minutit. Serveeri  koos meelepärase lisandiga.

No comments:

Post a Comment