Kui isu seapraest ja verivorstist täis on söödud, siis teeme pühade ajal tihtilugu kodus ka kala. Seega hetkel katsetan erinevaid variante, et mida täpsemalt sel aastal lauale panna. Üks imelihtne sinepine idee ongi allpool ära toodud, kui marinaadi maitsesin, siis karstin küll, et tulemus jääb liiga kange. Aga et ma kala sellega seisma ei jätnud, vaid viskasin kohe ahju, siis oli maitsekust just parasjagu.
1 lõhe- või forellifilee
soola
sidruni pipart
2 sl prantsuse sinepit
2 sl hakitud tilli
Tõsta puhastatud kala küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile. Raputa peale soola ning sidrunipipart. Sega sinep ja hakitud till omavahel kokku ning määri õhukese kihina kalale. Küpseta 175 kraadises ahjus ca 20-25 minutit. Serveeri meelepäraste lisanditega.
Tuesday, December 22, 2015
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment