Üks ütlemata lihtne magustoit, mida saab suvel edukalt ka grilli peal teha. Selle söögi tegemiseks on eriti hea kasutada spetsiaalselt küpsetamiseks mõeldud šokolaade.
4 banaani
8 tk valget küpsetusšokolaadi
8 tk tumedat küpsetusšokolaadi
vanillijäätist
Lõika koorimata banaani küljele pikk lõhe, vajuta sinna lõhesse 2 tükki valget ja 2 tükki tumedat šokolaadi (vaheldumisi). Mässi banaan fooliumisse ja tõsta ahjupannile. Korda tegevust ülejäänud banaanidega. Küpseta ahjus 200 kraadi juures kuni šokolaad on kenasti sulanud ja puuvili ise muutunud pehmemaks (ca 25 minutit). Serveeri kohe, kõrvale paku vanillijäätist. (Süüa tuleks puuvilja ja sulanud šokolaadi koore seest lusikaga)
Wednesday, January 11, 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment