Üks päev toidupoes kaupa valides jäi mu silm pidama delikatess kanahakklihale, olen seda toodet ennegi kasutanud, kuid viimati suhteliselt ammu. Sealt edasi meenus, et kodus on ühest ökopoest ostetud pakk cannelloni´sid ootamas. Ja nii see fantaasia sealt lendu läks. Täidiseks valisin veel juurde spinatit ja toorjuustu ning kastme tegin seekord ülimalt lihtsa ja kergelt valmiva.
16-18 cannelloni toru
Täidis:
600 g delikatess kanahakkliha
4 kuubikut külmutatud spinatit
150 g murulauguga toorjuustu
soola, pipart
Kaste:
1 punane sibul
2-3 küüslaugu küünt
450 g purustatud tomateid ürtidega
2 dl kohvikoort
soola, pipart
Peale:
150 g riivitud juustu
Pruunista hakkliha pannil, lisa sulatatud ja nõrutatud spinat ja kuumuta kiirelt läbi. Tõsta pann tulelt ja sega juurde toorjuust, maitsesta soola ja pipraga. Kastme tegemiseks prae hakitud sibul ja küüslauk oliiviõlis kergelt läbi, lisa purustatud tomatid ja jäta segu väiksele tulele podisema. Samal ajal täida cannelloni torud hakkliha-spinati-toorjuustu täidisega ja aseta need ahjuvormi. Seejärel tee kaste lõpuni, selleks lisa juurde kohvikoor ja maitsesta vastavalt soovile (mina panin lihtsalt soola, pipart, aga võib lisada ka ürte). Kalla kaste ahjuvormi cannellonide peale, lõpuks raputa vorm üle riivjuustuga. Küpseta 200 kraadi juures vastavalt juhendis toodud ajale (ca 30 minutit). Serveeri värske salatiga.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment