See salat sobib väga hästi suvisel perioodil grilltoitude kõrvale, samuti teen seda tihtilugu pastatoitude juurde, ühesõnaga minul isu veel täis pole saanud. Granaatõuna võib soovi korral asendada ka viinamarjade, füüsalite vms (need siis tuleks pooleks lõigata). Kui salatit ei saa kohe serveerida, siis soovitan kaussi asetada asjad nii, et rukola-lollo rosso mix jääks kõige peale, sest muidu vajub/vettib see väga ära.
1 pakk rukola-lollo rosso salatit
500 g kirsstomateid
1 suurem avokaado
1 väiksem granaatõun
mozzarella juustu
kimp värsket basiilikut
soola
musta pipart
Kaste:
4 tl rohelist pestot
50 ml oliiviõli
0,5 apelsini
Aseta kaussi salat, seejärel poolitatud tomatid, kooritud ja tükeldatud avokaado, hakitud basiilik. Maitsesta soola ja pipraga. Kõige peale laota granaatõuna seemned ja mozzarella kuubikud. Kastme tegemiseks sega kokku õli, pesto ja apelsinist pressitud mahl. Vala salatile, sega kiirelt läbi ja serveeri kohe.
Sunday, June 30, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment