Wednesday, July 31, 2013

Šašlõkk keefiri marinaadis

Keefirist tehtud marinaad jätab liha mõnusalt pehmeks, marinaadi maitsestamine sinepiga on ilmselt proovimise küsimus. Mul jäi marinaad üsna tugeva sinepise mekiga, aga tulemus pärast grillimist oli täpselt parasjagu maitsekas.
 

1,5 kg seakaelakarbonaadi

Marinaad:

600 ml keefirit

70 g tilli

1 sl soola

1 tl purustatud musta pipart

1-2 sl sinepit (sõltuvalt sinepi kangusest)

Lõika lihast sobivad tükid. Sega keefir hakitud tilli, soola, pipra ja sinepiga. Aseta lihad kaanega suletavasse karpi, vala peale marinaad ja sega käega korralikult läbi. Sulge karp ja lase külmkapis üleöö seista. Aseta lihatükid vardasse ja grilli.

No comments:

Post a Comment