400 g veise- või seafileed
200 ml kohvikoort
1/2 topsi Merevaiku
1 väike purk päikesekuivatatud tomateid
paar peotäit värsket spinatit
kuivatatud basiilikut
musta pipart
soola
250 g pastat (ntx tagliatellet)
Kastme tegemiseks lõika lihast õhukesed ribad, pruunista need kiirelt pannil õlis. Lisa kohvikoor ja sulatatud juust. Jäta kaste nõrgale tulele podisema, lisa sinna väiksemaks lõigatud päikesekuivatatud tomatid, seejärel maitsesta kuivatatud basiiliku, musta pipra ja soolaga (võid natuke valada ka tomatitest ülejäänud õli). Viimasena lisa spinat, sega kiirelt läbi ja tõsta kaste tulelt. Keeda pasta kergelt soolaga maitsestatud vees al dente. Nõruta pasta sõelal ja vala kastmega kokku, sega läbi ja serveeri kohe (võib maisestada veel parmesani ja musta pipraga).
No comments:
Post a Comment