Sunday, August 31, 2014

Pasta veisefilee ja spinatiga

 

400 g veise- või seafileed

200 ml kohvikoort

1/2 topsi Merevaiku

1 väike purk päikesekuivatatud tomateid

paar peotäit värsket spinatit

kuivatatud basiilikut

musta pipart

soola

250 g pastat (ntx tagliatellet)

Kastme tegemiseks lõika lihast õhukesed ribad, pruunista need kiirelt pannil õlis. Lisa kohvikoor ja sulatatud juust. Jäta kaste nõrgale tulele podisema, lisa sinna väiksemaks lõigatud päikesekuivatatud tomatid, seejärel maitsesta kuivatatud basiiliku, musta pipra ja soolaga (võid natuke valada ka tomatitest ülejäänud õli). Viimasena lisa spinat, sega kiirelt läbi ja tõsta kaste tulelt. Keeda pasta kergelt soolaga maitsestatud vees  al dente. Nõruta pasta sõelal ja vala kastmega kokku, sega läbi ja serveeri kohe (võib maisestada veel parmesani ja musta pipraga).

No comments:

Post a Comment