Monday, November 3, 2014

Ahjuomlett

Üks vahva vaheldus tavapärasele munaroale, see roog saab ise ahjus valmis ja säästab pliidi ees seismise ja praadimise vaevast. Seekord valmis suitsukanast täidisega.


8 muna

2 dl piima

2 sl nisujahu

300 g suitsutatud kanafileed (või kintsuliha)

80 g Valio forte riivjuustu

soola

musta pipart

Klopi munad korralikult lahti, lisa piim, jahu ning maitseained ja vispelda ühtlaseks seguks. Haki kanafilee kuubikuteks ja lisa munasegule. Viimasena sega juurde ca 50 grammi riivjuustu. Vala segu õliga määritud ahjuvormi ( kasutasin 28 x 15 cm mõõtudega klaasist vormi) ja küpseta 200 kraadises ahjus ca 30 minutit. Enne serveerimist riputa peale järelejäänud riivjuust.

No comments:

Post a Comment