Põhi:
200 g digestive küpsiseid
100 g võid
Täidis:
2 muna
1 sl suhkrut
250 g ricotta kohupiimapastat
200 g toorjuustu
4 sl Vilma Juubeli tordipulbrit
200 g punaseid sõstraid
Kate:
100 g võid
ülejäänud pakk Vilma Juubeli tordipulbrit
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga ühtlaseks, suru saadud segu ümara võitatud koogivormi põhja. Vahusta vispliga munad ja suhkur kergelt läbi, lisa ricotta, toorjuust ja 4 sl tordipulbrit. Sega korralikult ühtlaseks ning vala küpsisepõhjale. Puista täidise peale puhastatud sõstrad. Sulata või ning vala sinna sisse ülejäänud tordipulber, mudi seni, kuni tekib purutaoline mass, laota see koogile. Küpseta kooki 200 kraadises ahjus 30 minutit (tee seda pigem ahju allosas), siis lülita ahi välja, ava uks ja jäta kook sinna tahenema.
No comments:
Post a Comment