Saturday, May 23, 2009

Rabarberimuffinid

Et rabarberi hooaeg on täies hoos, on asjakohane ka üks muffiniretsept. Kellele on mokkamööda vähe magusam kraam võiks suhkrut veidi rohkem panna või riivida taignasse valget šokolaadi.



2 muna

1.5 dl suhkrut

2.5 dl nisujahu

1 tl küpsetuspulbrit

2 tl vanillisuhkrut

1 tl jahvatatud kaneeli

150 g paksemat hapukoort

50 g ehk 0.5 dl sulatatud võid

300 kuni 400 g tükeldatud rabarberit

Vahusta munad suhkruga kohevaks. Sega kuivained omavahel. Sega munavahu hulka vaheldumisi hapukoor, jahtunud sulavõi ja kuivained.Viimasena lisa rabarbritükid.Jaota tainas paberist muffinivormidesse, pannes vormid ääreni täis. Soovi korral puista peale kaneeli ja demerara-suhkrut.Küpseta 225kraadises ahjus umbes 14-15 minutit.

1 comment:

  1. No näed, Helena, Sinagi mu rabarbrimuffinid üles leidnud :) See on Sul õige soovitus, et magusaarmastajad peaks ehk rohkem suhkrut panema. Mulle meeldibki just nende hapusus, aga maitseid on ju nii erinevaid.
    Tore, et meeldisid!!

    ReplyDelete