2 muna
1.5 dl suhkrut
2.5 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanillisuhkrut
1 tl jahvatatud kaneeli
150 g paksemat hapukoort
50 g ehk 0.5 dl sulatatud võid
300 kuni 400 g tükeldatud rabarberit
Vahusta munad suhkruga kohevaks. Sega kuivained omavahel. Sega munavahu hulka vaheldumisi hapukoor, jahtunud sulavõi ja kuivained.Viimasena lisa rabarbritükid.Jaota tainas paberist muffinivormidesse, pannes vormid ääreni täis. Soovi korral puista peale kaneeli ja demerara-suhkrut.Küpseta 225kraadises ahjus umbes 14-15 minutit.
No näed, Helena, Sinagi mu rabarbrimuffinid üles leidnud :) See on Sul õige soovitus, et magusaarmastajad peaks ehk rohkem suhkrut panema. Mulle meeldibki just nende hapusus, aga maitseid on ju nii erinevaid.
ReplyDeleteTore, et meeldisid!!