Tuesday, June 9, 2009

Kodujuustupirukas

Sellesse põhjata pirukasse võib panna erinevaid lisandeid, minu külmkapis leidus seekord kanasinki ja paprikat ja kuna tuli selline ekspromt küllaminek, siis just need asjad seal ära kasutasingi. Siiani olen teinud seda pirukat nö tavalise kodujuustuga, aga kuna kodus seda just käepärast polnud kasutasin šampinjonidega kodujuustu ja maitse jäigi väheke huvitavam.



300 g kodujuustu (280 g Farmi šampinjonidega kodujuustu)

2 väiksemat paprikat

100 g kanafileesinki

4 spl hapukoort

3 muna

6 sl nisujahu

100 g võid

200 g riivjuustu

soola

Haki paprika ja sink. Sulata või ja lisa ülejäänud ained. Viimasena sega juurde riivjuust, sink ja paprika. Kalla segu määritud ahjuvormi (peale võib veel riivitud juustu puistada). Küpseta 200 kraadi juures 30 minutit.

No comments:

Post a Comment