Pikkapoissi võib teha erinevate lisanditega, siiani olen põhiliselt selleks kasutanud peekonit, ent nüüd tuli isu millegi vähem rammusama järele, seened sobisid selleks väga hästi. Juust annab mõnusa konsistentsi ja maitsenüansi.
1 punane sibul
200 g šampinjone
700 g hakkliha
0,5 dl piima
1 muna
200 g riivjuustu
0,5 tl soola
0,25 tl musta pipart
Koori ja haki sibul, viiluta seened, pruunista neid pannil õlis mõni minut. Sega hakkliha muna ja piimaga, lisa ca 2/3 riivjuustust ja seene-sibulasegu hakklihamassi hulka. Maitsesta soola-pipraga. Vormi piklikuks pätsiks ja pane ahjuplaadile, küpseta 175 kraadi juures üks tund. Raputa peale ülejäänud juust ning küpseta veel 5 minutit.
Wednesday, June 3, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment