Wednesday, June 3, 2009

Pikkpoiss šampinjonidega

Pikkapoissi võib teha erinevate lisanditega, siiani olen põhiliselt selleks kasutanud peekonit, ent nüüd tuli isu millegi vähem rammusama järele, seened sobisid selleks väga hästi. Juust annab mõnusa konsistentsi ja maitsenüansi.


1 punane sibul

200 g šampinjone

700 g hakkliha

0,5 dl piima

1 muna

200 g riivjuustu

0,5 tl soola

0,25 tl musta pipart

Koori ja haki sibul, viiluta seened, pruunista neid pannil õlis mõni minut. Sega hakkliha muna ja piimaga, lisa ca 2/3 riivjuustust ja seene-sibulasegu hakklihamassi hulka. Maitsesta soola-pipraga. Vormi piklikuks pätsiks ja pane ahjuplaadile, küpseta 175 kraadi juures üks tund. Raputa peale ülejäänud juust ning küpseta veel 5 minutit.

No comments:

Post a Comment