Põhi:
200 g Digestive küpsiseid
100 g sulatatud võid
Täidis:
400 g maitsestamata toorjuustu
1,5 dl suhkrut
2 muna
1 sidruni riivitud koor
3 dl vaarikaid
50 g valget šokolaadi
3 dl hapukoort
3 spl suhkrut
Kaunistamiseks:
50 g valget šokolaadi
vaarikaid
Purusta küpsised ja sega sulavõiga. Suru küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva koogivormi põhja. Küpseta 175 kraadi juures 5-6 minutit. Täidise tegemiseks vahusta omavahel toasoe toorjuust, suhkur, munad ja riivitud sidrunikoor. Sega hulka vaarikad ja vala täidis koogipõhjale. Küpseta 30-35 minutit. Sulata valge šokolaad veevannil. Sega hapukoor suhkruga ja lisa sulatatud šokolaad. Määri ettevaatlikult koogile. Küpseta veel 15-20 minutit. Lase koogil jahtuda ja pane üheks ööks külma. Kaunista vaarikate ja riivitud valge šokoaadiga.
No comments:
Post a Comment