Hästi mõnus pasta, kus basiiliku ja küüslauguga ei maksa kokku hoida. Viimase lihvi toidule annab muidugi värskelt riivitud parmesan.
300 g sidrunimarinaadis kanafileetükke
2 sl magusat tšillikastet
3 küüslauguküünt
200 g penne pastat
1 punane sibul
punt värsket basiilikut
1 dl piima
1 dl hapukoort
soola
pipart
parmesani
Lõika kanafilee tükkideks ja tõsta karpi tagasi, sega sinna hulka peenestatud küüslauk ja tšillikaste, jäta maitsestuma. Keeda pasta pehmeks. Pruunista pannil õlis tükeldatud sibul, lisa kana ning prae, kuni liha on pehme. Seejärel lisa hakitud basiilik, piim ja hapukoor, maitsesta soola-pipraga. Viimasena sega hulka makaronid. Serveerimisel riivi peale parmesani.
Tuesday, October 20, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment