Plaan oli õhtuks teha seapraadi, kuna poes enam ühtki head praetükki võtta ei olnud, sattusid kätte seafileest minutipihvid, natuke lisandeid ja söök oligi olemas.
4 minutipihvi seavälisfileest
väike purk ananassikonservi
100 g riivitud mozzarella juustu
soola
pipart
õli
Maitsesta lihalõigud soola ja pipraga ja pruunista pannil õlis mõlemalt poolt. Tõsta lihad ahjuvormi. Pane liha peale ananassiviilud ja puista üle mozzarella juustuga. Küpseta 180 kraadi juures kuni juust on pealt sulanud. Lisandiks sobib ahjukartul ja meega määritud porgandid ( keeda porgand peaaegu pehmeks, sega natuke õli ja mett ning pintselda porgandid seguga üle, lase ahjus kergelt pruunistuda).
Thursday, October 8, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment