Munavaba küpsetis, mille leidsin kunagi Pere ja Kodu retseptilisast. Kui on soovi võib ka nisujahu edukalt mõne muuga asendada nt. kaerajahu vms. Viimasel korral lisasin taignale veel mõned supilusikatäied kompottananassi vedelikku ja kook tuli veelgi mahlasem, seega kasutan seda varianti kindlasti ka edaspidi.
2 dl täistera nisujahu
2 dl nisujahu
1 dl suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soodat
0,5 tl kaneeli
2 dl maitsestamata jogurtit
0,5 dl tumedat siirupit
1 dl õli
3 dl peenelt riivitud porgandit
Glasuur:
hapukoor
suhkur
Sega kuivained omavahel, lisa jogurt, siirup, õli ja riivitud porgandid. Vala segu võitatud ümarasse koogivormi, küpseta 200 kraadi juures 30 minutit. Määri hapukoorest ja suhkrust kokku segatud glasuur jahtunud koogile.
Wednesday, March 28, 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment