Põhi:
ca 200 g Digestive küpsiseid
75 g võid
Täidis:
200 g võid
200 g tumedat šokolaadi
4 muna
1,5 dl suhkrut
2 dl vahukoort
Kate:
toorjuustu
sidrunimahla
tuhksuhkrut
Kaunistuseks:
granaatõuna
Sega purustatud küpsised sulatatud võiga ja suru saadud segu ümara küpsetuspaberiga kaetud koogivormi põhja. Täidise tegemiseks sulata või ja kalla sinna sisse šokolaaditükid, sega kuni saad ühtlase massi. Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks, seejärel lisa vahustamata koor ja mikserda läbi. Sega saadud mass šokolaadi-või seguga ja vala vormi. Küpseta kooki 180 kraadi juures ca 45 minutit. Kaunista jahtunud kook toorjuustuglasuuri (selleks sega ca 200 g toorjuustu natukese sidrunimahla ja tuhksuhrkuga) ja granaatõunaseemnetega.
No comments:
Post a Comment