Kiirelt ja kergelt valmiv võileivatort, millele suitsukana ja virsik annavad mõnusa mahlasuse ja hea meki.
2 pakki röstsaia
800 g suituskana (fileed või kintsuliha)
1 purk (825 g) virsikukompotti
8 sl hapukoort
8 sl majoneesi
karrit
soola
musta pipart
Kaunistamiseks:
300 g ürtidega toorjuustu
paar paprikat või muud meelepärast
Lao alusele 3 x 3 viilu röstaia (enne eemalda neilt ääred). Täidise tegemiseks haki kana ja virsikud väikestest tükkides, lisa hapukoor, majonees, maitseained ning sega ühtlaseks massiks. Laota saiaviiludele kiht täidist. Siis lao uuesti kiht saia ja kata ülejäänud täidisega. Lao veel kiht saia ning kata tort toidukilega ja tõsta järgmise päevani külmkappi. Enne serveerimist kata tort pealt ja külgedelt toorjuustuga ning kaunista näiteks paprika (või virsiku) tükkidega.
Thursday, December 11, 2014
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment