Thursday, April 2, 2009

Porgandimuffinid

Need magusad muffinid on hästi mahlased ja natuke vürtsikad (kaneel), valmistamine on lihtne, suurem oskus on nad ahjust õigeaegselt välja võtta. Kuna ahjud on erinevad, siis ei maksa siin antud küpsetusajast minutipealt kinni pidada ja kui muffinid pealt pruunikaks on tõmbunud, siis tasub lihtsalt tikuga proovida, kui tikk jääb kuivaks, siis on muffinid valmis.





3 dl peenelt riivitud porgandit

1 väike purk purustatud ananassi

4 dl jahu

3 dl suhkrut

2 tl küpsetuspulbrit

1,5 tl kaneeli

100 g võid

3 muna

Sega ühes kausis kõik kuivad ained. Teises kausis riivitud porgand, purustatud ananass, sulatatud ja jahtunud või ning lahtiklopitud munad. Ühenda kausside sisu võimalikult vähese segamisega, tõsta taigen muffinivormidesse ja küpseta 200 kraadi juures 15-20 minutit.

No comments:

Post a Comment