Tuesday, August 18, 2009

Feta - hakklihavorm

Hästi lihtne argiõhtu ahjuvorm, natukene erilisemaks aitab seda muuta fetajuust, mida mina lisasin natuke rohkem, kui retseptis ettenähtud.


300 g makarone

400 g hakkliha

1 sibul

2 küüslauguküünt

1 purk (400 g) purustatud tomateid

1 dl vett

100 g fetajuustu

150 g riivjuustu

2 tl paprikapulbrit

pipart

soola

Keeda makaronid pehmeks. Pruunista hakkliha koos peenestatud küüslaugu ja sibulaga. Sega hulka vesi, purustatud tomatid ning fetajuust. Maitsesta paprikapulbri, soola ja pipraga. Pane hakklihasegu ja makaronid ahjuvormi, sega läbi ja raputa peale riivitud juust. Küpseta 180 kraadi juures 20 minutit.

3 comments:

  1. kas jetajuust läheb sinna kuubikutena?

    ReplyDelete
  2. Mina lõikasin hästi väiksed kuubikud ja needki sulavad seal tegelikult suhteliselt ära.

    ReplyDelete
  3. selge, igatahes ma tahan selle kindlasti järele proovida (Y)

    ReplyDelete