Wednesday, September 9, 2009

Peekonikotletid

Kui kotletid maitsevad, aga pliidi ääres pannil praadimine tundub tüütu, siis siin on olukorrale mugav lahendus. Mina raputasin veel vahetult enne serveerimist toidule peale riivitud parmesani.



125 ml kaerahelbeid

250 ml vett

soola

pipart

500-600 g hakkliha

1 muna

150 g peekonit

riivitud parmesani

Leota kaerahelbeid vees. Seejärel kalla suurem osa veest ära ja maitsesta mass soola ja pipraga. Lisa muna ja hakkliha. Sega või sõtku käega ühtlaseks tainaks. Vormi kotletid, keera igaühe ümber viil peekonit, kinnita hambaorgiga (mina ei kinnitanud, kuna asetasin kotletid ahjuvormi tihedalt üksteise vastu). Küpseta 200 kraadi juures 25-30 minutit. Raputa üle riivitud juustuga.

No comments:

Post a Comment