See on üks lihtne hakklihatoit, mis maitseb tervele perele. Valmistamise juures nõuab ilmselt kõige rohkem aega paprikate puhastamine. Mina teen nii, et lõikan paprikalt nö katuse maha, võtan sõrmedega seemneread välja ja üksikud seemned uhan veega välja, seejärel keeran kaunad kummuli nõrguma. Toidu õnnestumise seisukohalt on kindlasti oluline, et paprikad oleksid värsked, mahlased ja magusad.
6 suuremat paprikat
700 g hakkliha
1 muna
0,5 kotti keedetud riisi
pipar
sool
õli
Hakkliha segada keedetud riisi, muna ja maitseainetega. Seejärel puhastada paprikad ja täita need hakklihamassiga. Siis tõsta nad õliga määritud ahjuvormi ja küpsetada 185 kraadises ahjus 1 tund.
Thursday, June 18, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
See on väga hea toit :)
ReplyDeleteMina olen teinud ka hakkliha, seente ja juustuga ning kasutanud kollast või rohelist paprikat.
Viimati lisasin ka juustu, tuli nämma :D
ReplyDelete