Tuesday, October 20, 2009

Koorene kanapasta

Hästi mõnus pasta, kus basiiliku ja küüslauguga ei maksa kokku hoida. Viimase lihvi toidule annab muidugi värskelt riivitud parmesan.



300 g sidrunimarinaadis kanafileetükke

2 sl magusat tšillikastet

3 küüslauguküünt

200 g penne pastat

1 punane sibul

punt värsket basiilikut

1 dl piima

1 dl hapukoort

soola

pipart

parmesani

Lõika kanafilee tükkideks ja tõsta karpi tagasi, sega sinna hulka peenestatud küüslauk ja tšillikaste, jäta maitsestuma. Keeda pasta pehmeks. Pruunista pannil õlis tükeldatud sibul, lisa kana ning prae, kuni liha on pehme. Seejärel lisa hakitud basiilik, piim ja hapukoor, maitsesta soola-pipraga. Viimasena sega hulka makaronid. Serveerimisel riivi peale parmesani.

No comments:

Post a Comment